CONCEPT- EN DRAAIBOEK

Voor een fotoshoot stel ik een concept- en draaiboek samen, waarin ik het concept, de settings en props (attributen ter versterking van het beeld) beschrijf en visualiseer. Een conceptboek geeft een leidraad, maar dit wil niet zeggen dat alles altijd volgens het draaiboek verloopt.

Soms ontstaan de meest prachtige foto’s namelijk ter plekke en dus spontaan. Ik houd daarom altijd ruimte voor het moment, het licht en het beeld.

VOLLEDIG ONTZORGD

Het concept-, draaiboek & de fotoshoot volledig uitbesteden? Geen probleem. Ik verzorg samen met mijn team graag de art direction van begin tot eind voor je, inclusief een passende locatie, eventuele modellen en accessoires. Uiteraard alles in samenspraak met jou als opdrachtgever.

"Met iamaureen leg ik voor jou de focus op het complete plaatje."

GEÏNTERESEERD IN EEN FOTOSHOOT DOOR IAMAUREEN

Je ontvangt het iamaureen brandboek met hierin gespecificeerde fotografie pakketten, inclusief prijslijst. Ook vind je hierin een vragenlijst die je mag invullen. Deze vragenlijst helpt je jouw doelen scherp te stellen en dit geeft ook meteen een referentiekader voor de fotoshoot.

Binnen 1 -2  werkdagen ontvang je jouw persoonlijke offerte voor de shoot met daarin de gemaakte afspraken en de algemene voorwaarden. Krijg je toegang tot mijn online agenda en plan je shoot op de gewenste dag. Download binnen 1 - 2 weken na de shoot alle foto's. In de beeldbank vind je foto's in HR (high-res) en LR (low-res).

Welk pakket?
GEÏNTERESEERD IN EEN FOTOSHOOT + CREATIEF CONCEPT DOOR IAMAUREEN

Je ontvangt het iamaureen brandbook met hierin de gespecificeerde fotografie pakketten, inclusief prijslijst.  Ook vind je hierin een vragenlijst die je mag invullen. Deze helpt je jouw doelen scherp te stellen en dit geeft ook meteen een referentiekader voor de fotoshoot.

Binnen 1-2 werkdagen ontvang je jouw persoonlijke offerte voor de shoot met daarin de gemaakte afspraken en de algemene voorwaarden. Krijg toegang tot mijn online agenda en plan je shoot op de gewenste dag! Via Google Drive geef je mij toegang tot de producten die gefotografeerd mogen worden. Het liefst zie ik daarin vrijstaande foto’s. Daarnaast ontvang ik graag een moodboard van de sfeer waar je naar op zoek bent.

Je ontvangt van mij binnen 2-3 weken een passend concept- en draaiboek voor de fotoshoot. Hierin beschrijf ik jouw onderscheidende concept, de locatie, de verschillende settings met bijbehorende producten én een lijst met props die je kunt bestellen. Klaar voor een sensationele dag: De fotoshoot waarin het draaiboek tot leven komt in fotografie!

Na de shoot stuur ik je binnen enkele werkdagen een sneak preview. Download binnen 1-2 weken alle foto’s. In de beeldbank vind je alle foto’s in HR (high-res) en LR (low-res).

Welk pakket?