kwilleminhuis salontafel
# DE KENNISMAKING - & HET PERSOONLIJKE VOORSTEL

In een (online) meeting leren we elkaar kennen en bespreken we je wensen en ideeën. In dit gesprek bespreken we ook globaal wat de verschillende mogelijkheden zijn voor een samenwerking.

Na onze kennismaking weet ik exact wat ik voor jou kan betekenen en ga ik aan de slag met een persoonlijk voorstel, gespecificeerde fotografie pakketten en een bijbehorende prijslijst. Dit persoonlijke voorstel ontvang je binnen 1 a 2 werkdagen na ons gesprek.

 

Plan kennismaking
HET CONCEPT- DRAAIBOEK DOOR IAMAUREEN

Als beeldend kunstenaar denk ik graag verder dan alleen de foto en daarom duik ik, wanneer we dit in ons voorstel opgenomen hebben, graag in het concept. Beginnend met de juiste strategie die past bij je merk en je doelen.

Voor een fotoshoot stellen we graag een concept- en draaiboek samen, waarin we het concept, de settings en de props (attributen ter versterking van het beeld) beschrijven en visualiseren.

Een conceptboek geeft een leidraad, maar dit wil niet zeggen dat alles altijd volgens het draaiboek verloopt.

Soms ontstaan de meest prachtige foto’s namelijk ter plekke en dus spontaan. Ik houd daarom altijd ruimte voor het moment, het licht en het beeld.

Wil je toch liever met je eigen team de fotoshoot verzorgen? Dan is dit ook mogelijk en kan je mij puur en alleen inhuren als fotograaf.

kwilleminhuis klassieke kandelaar
DE GLOBALE PLANNING OP EEN RIJTJE:

  • De online kennismaking

  • Binnen 1 a 2 werkdagen ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van ons kennismakingsgesprek

  • Het concept- draaiboek door IAMAUREEN is optioneel. Het is ook mogelijk om mij alleen als fotograaf in te huren

  • Binnen 2 a 3 weken na akkoord op het voorstel ontvang je het concept- draaiboek waarin we het concept, de settings en de props (attributen ter versterking van het beeld) beschrijven en visualiseren.

  • De fotoshoot

  • Ready to shine! De foto's ontvang je binnen 2 weken na de fotoshoot via WeTransfer in high res & low res

  • De foto's zijn rechtenvrij te gebruiken voor onbepaalde tijd

Pakketten