The Visual Brand Fundament

Ik geloof dat elk merk zijn eigen unieke verhaal heeft – mijn doel is om dat verhaal tot leven te wekken

Bij IAMAUREEN staat het concept ‘ikigai’ centraal, een Japans begrip dat zoiets betekent als “de reden van zijn”. Het is deze filosofie die ten grondslag ligt aan elk concept dat wordt ontwikkeld; het doel is altijd om de ware ikigai van een merk te onthullen zodat dit in zijn volle potentie kan groeien. Ik geloof dat elk merk zo’n drijvende kracht heeft - een uniek & eigen verhaal dat verteld mag worden. Mijn taak is om dit verhaal niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar te maken voor de doelgroep. Door een combinatie van oprechtheid en een kenmerkende stijl die licht, verfijning en eenvoud uitstraalt, breng ik merken tot leven. Daarnaast breng ik diepte door de verhalende manier van werken. Echte groei begint tenslotte bij het creëren van verbinding.

Visual communication & creative concepts (campagnes, fotografie, visuele merk strategie & ruimtelijke vormgeving)

Ik bied een inspirerend traject voor bewuste ondernemers met een eigen merk.

Dit traject bestaat globaal uit drie fasen:
* Jouw Ikigai helder krijgen: In deze eerste fase krijgen we helderheid over jouw (merk)verhaal. Ik help je om te begrijpen waar je goed in bent, waar je blij van wordt en wat de wereld van jou nodig heeft.
* Visuele vertaling: Nadat we jouw Ikigai helder hebben, gaan we over tot de visuele vertaling ervan. We creëren een visuele merkidentiteit die aansluit bij jouw verhaal en waarden. Van het ontwikkelen van een creatief concept tot het vormgeven van campagnes en fotografie, ik zorg ervoor dat jouw merk tot uiting komt op een authentieke en krachtige manier.
* Online delen: In de laatste fase help ik je bij het strategisch delen van jouw verhaal op sociale media. Ik bied begeleiding en advies over hoe je jouw merkverhaal het beste kunt communiceren om een betrokken community rondom je merk op te bouwen.

DOE HIER JOUW AANVRAAG | >

Voor bewuste ondernemers

Het traject is ontworpen voor bewuste ondernemers met een eigen merk die op zoek zijn naar meer verbinding met hun doelgroep. Als je een product of dienst verkoopt en gelooft in de kracht van authenticiteit en verbinding, dan is dit traject voor jou.

Je krijgt een krachtige visuele merkidentiteit door jouw unieke 'ikigai' te ontdekken en je leert hoe je dit online kunt delen op sociale media.

IK WIL MEER WETEN

Creëer het merk van je dromen

Ik heb gewerkt voor merken als Mona, By SIDDE en Therme. Ik heb meerdere social accounts opgebouwd met 10.000+ volgers.

Deze magie komt vrij doordat ik de essentie weet te vangen en over weet te brengen naar een groter publiek.

Puurheid only. Is that you?

CLICK FOR COLLAB