Wordt in 4 weken begeleidt naar jouw stijlvolle fotoshoot

The Visual Brand Fundament | 1:1 Begeleiding

Je hebt net een project afgerond, werkt aan een nieuwe collectie of bent aangekomen in een nieuwe fase van je merk en daarin wil je jezelf laten zien... Om hier ruchtbaarheid aan te kunnen geven heb je mooie foto's nodig! En niet zomaar foto's maar foto's die het verhaal weerspiegelen, in zowel setting, kleur, vorm en materiaal.

In The Visual Brand Fundament neem ik je graag mee in de visuele wereld van styling en fotografie! Hoe zorg je voor de juiste visuele merkbeleving, passend bij je waardes en doelen die je hebt?⁠ Hoe laat je dat nieuwe idee ècht goed uitkomen, zowel op de website en webshop, als op social media pagina of de beursstand bijvoorbeeld? Allemaal aspecten waar we rekening mee houden in dit traject.

In The Visual Brand Fundament krijg je niet alleen een fotoshoot. Ik help je de fotoshoot vormgeven van A tot Z. Te beginnen bij de basis. Waar sta je als merk voor? Wat zijn je Unique Selling Points? Waarom doe je wat je doet? Zodra we dat helder hebben, duiken we in de nieuwe dienst, de nieuwe collectie, of de nieuwe jij die gezien mag worden. Wat is de doelgroep? Hoe bereiken we die en welke sfeer wil je uitstralen? Zodra we al deze stappen doorlopen hebben, leg ik je verschillende locaties voor, die ik passend vind bij het concept. Als we de locatie gekozen hebben ga ik de settings uitwerken, waarin we het verhaal van jouw merk gaan fotograferen.

⁠En dan is het goed om jezelf af te vragen... Wat wil ik dat mijn merk uitstraalt online en offline?⁠ Voel je dat je hier hulp bij nodig hebt, dan kom ik graag met je in contact!

Laat je ideeën tot leven komen met conceptuele fotografie

Met mijn ervaring en liefde voor voor de interieur en lifestyle branche heb ik een traject ontwikkelt waarmee jij jouw merk online kan positioneren. Als visueel verhalenverteller denk ik graag verder dan alleen de foto's. In dit unieke traject duik ik samen met jou in de gewenste merkbeleving, de doelen en gewenste concept + beeld.

In dit traject stel ik een concept- draaiboek samen, waarin we het concept design inclusief merk look & feel, de settings en de props (attributen ter versterking van het beeld) uitwerken en visualiseren.

The Visual Brand Fundament geeft richting en creëert het mooiste resultaat voor jouw merk. We werken met het licht, juiste lijnen en props. We laten het mooiste ontstaan.

The visual Brand is inclusief:

 • Concept voor de fotoshoot
 • Fotografie settings (draaiboek)
 • Een op maat gemaakte fotoshoot
 • 4 weken persoonlijke begeleiding
 • Art Direction / Styling op locatie
 • Ruime beeldbank +/- 45 foto’s

1.970

Excl. btw en eventuele reiskosten

Plan direct een kennismaking
Ik wil aan de slag!

The visual brand Fundament Stappenplan:

 • De (online) kennismaking waarin we jouw wensen in kaart brengen
 • Binnen 1 a 2 werkdagen ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van ons kennismakingsgesprek
 • De Kick-Off: The Visual Brand Fundament inclusief een diepte interview over het merk.
 • Binnen 4  weken na akkoord op het voorstel ontvang je het concept- draaiboek waarin we de locatie, het concept, de settings en de props beschrijven en visualiseren.
 • The Visual Fundament fotoshoot (yes!)
 • Ready to shine! De foto's ontvang je binnen 2 weken na de fotoshoot in High-res + Low-res.