Social Brand Photo Abonnement

Goede fotografie speelt in deze tijd een grote rol bij de groei van je bedrijf. Zonder merk-waardige foto's is de volledige merkbeleving- en creatieve marketing nauwelijks meer mogelijk. Aantrekkelijke foto's voor jouw website en social media zijn zó belangrijk. Jouw marketingstrategie kan nog zo sterk geschreven en bepaald zijn, maar dit staat pas echt met de juiste fotografie. *Benieuwd naar de tarieven? Scroll dan door naar beneden.

Hoe vaak scroll jij op social media en stop je bij een bepaalde post die wat met je doet? Een post die je laat nadenken, lachen of waar je een traantje bij weg moet pinken. Deze trigger is voor mij als creator het ultieme doel: de ontvanger laten stilstaan bij de boodschap van een foto. Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. De meeste mensen zijn visueel ingesteld en we weten allemaal: één foto zegt meer dan duizend woorden. Als je foto's gebruikt, blijft een tekst beter hangen en is de boodschap beter te begrijpen.

Wat ik voor jou kan betekenen? Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. Je vertelt mij jouw verhaal, we maken het concept en ik creëer de foto's. Zo komt je verhaal authentiek en overtuigend tot leven. In enkele seconden, in enkele foto's maar altijd vol emotie en zeggingskracht.

Social Brand Photo Abonnement

Ik kom bij jou in de winkel, op kantoor of op een vooraf besproken locatie om foto's te maken. Ik fotografeer 8 tot 32 beelden, afhankelijk van het pakket, die geschikt zijn voor gebruik op social media.

Bronze Brand Photo Abonnement

Geschikt voor jonge merken - 6 settings per maand- Maandelijks 1 contact moment- Sfeerbeelden, detailfoto's of losse items- Inclusief bewerking- Aangeleverd via WeTransfer

EUR 470 p/mnd

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Silver Brand Photo Abonnement

Geschikt voor alle bedrijven/merken - 10 settings per maand- Maandelijks 2 contact momenten- Sfeerbeelden, detailfoto's of losse items- Inclusief bewerking- Aangeleverd via WeTransfer

EUR 770 p/mnd

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Gold Brand Photo Abonnement

Geschikt voor alle bedrijven/merken - 15 settings per maand- Maandelijks 2 contact momenten- Sfeerbeelden, detailfoto's of losse items- Inclusief bewerking- Aangeleverd via WeTransfer

EUR 970 p/mnd

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Voordelen? Het werkt tijd- en kostenbesparend voor jouw bedrijf. Ik ga namelijk alleen of samen met een assistent stylist aan de slag om jouw merk in beeld te brengen. Je hoeft er dus niet bij aanwezig te zijn. Zo kan jij je focussen op dat waar jij goed in bent. Handig hè?

Mijn passie is om samen met jou, jouw merk nog mooier te maken. Laten we beginnen!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.