"Met haar oog voor detail ziet Maureen de schoonheid in de dingen waar anderen overheen zouden kijken. Ze werkt met haar licht door de lens van de camera en heeft daarmee echt bijgedragen aan het versterken van ons beeldmerk. Maureen is lief en een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken."

CEO Lief Leven, Nanne van der Leer

WAT ZEGGEN DE OPDRACHTGEVERS DIE JE VOOR ZIJN GEGAAN?

Maureen Kengen

MAKE STYLE |
Business partner

Maureen is een zeer professionele en getalenteerde fotograaf met oog voor styling en goed kan meedenken met de klant. Zij straalt rust uit en dit is ook in haar werk terug te zien middels het gebruik van daglicht en natuurlijke materialen.

Hermien Wiemerink

Owner Food & Fit coaching |
Concept & Fotografie

Afgelopen jaar had ik foto's nodig voor mijn website en via via kwam ik uit bij Maureen. We hebben een hele leuke fotoshoot gehad wat vertrouwd en ontspannen is verlopen, ik voelde me op mijn gemak. Maureen heeft precies dat wat ik graag wilde waar gemaakt en het resultaat is prachtig! Ik krijg regelmatig complimenten over de mooie foto's. Daarnaast is ze een prettig persoon om mee samen te werken, staat positief in het leven, zit vol ideeën en is creatief. Ik zou Maureen zeker aanraden!

Wingerien Voortman

Owner Wingerien.com |
Business partner

Samen met Maureen creëer ik voor mijn klanten een compleet visueel verhaal. Maureen weet hoe ze een interieur, product en persoon prachtig in beeld kan brengen. Het resultaat is elke keer weer verbluffend en mijn klanten zijn altijd ontzettend blij met haar. Ik weet dat ik met een gerust hart mijn klant aan haar kan toevertrouwen, omdat Maureen consistent kwaliteit levert.

Nikkie den Dekker

Co-Owner Paperdorks |
Fotografie & presets

Maureen maakt prachtige lichte en warme foto's waarmee ze een heel fijne authentieke en consistente stijl kan neerzetten. Daarnaast denkt ze goed mee over styling. Haar presets zijn perfect als je zelf ook met één klik een professionele uitstraling wilt geven aan je foto's (zowel met een professionele camera als telefoon).

Nanne van der Leer

Owner Lief Leven |
Concept & Fotografie

With her eye for detail she sees beauty in the things most people would rush over. She works her light through the lens of her camera and truly contributed to strengthening our brand image. Also she’s a kind heart, so a pleasure working with her!