Hi! Ik ben Maureen

Welkom bij IAMAUREEN, waar creativiteit en visuele storytelling samensmelten. Als het brein achter IAMAUREEN ben ik jouw fotograaf en visueel verhalenverteller, gespecialiseerd in het helpen van bewuste merken om online en offline op te vallen met krachtige concepten en hoogwaardige fotografie.

Fotografie is mijn passie, en ik ben ervan overtuigd dat beelden de kracht hebben om jouw merkverhaal tot leven te brengen. Bij IAMAUREEN vind je een allesomvattende plek voor professionele fotoshoots, (foto)styling en creatieve campagneconcepten. Mijn missie is helder: merken helpen hun boodschap en identiteit te communiceren door middel van fotografie, met oog op een betere wereld.

Ik werk graag samen met merken die streven naar een mooiere wereld, authenticiteit en een positieve impact. Met mijn ervaring en expertise help ik je op een onderscheidende manier gezien te worden. Samen creëren we een concept dat de essentie van jouw merk weerspiegelt en jouw doelgroep diep raakt. Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken?

Naast mijn werk als concept maker en fotograaf ben ik ook gepassioneerd over styling. Ik geloof dat de juiste styling een foto tot leven kan brengen en een verhaal kan versterken. Met oog voor detail en een creatieve benadering zorg ik ervoor dat elke foto de gewenste sfeer en boodschap uitstraalt.

Contact opnemen