Jolanda_diks_interieurontwerp

Ben je net gestart of al enige tijd actief als ondernemer en wil je next level? Samen verrijken wij jouw merk tot een volledige merkbeleving.

(Her)positioneer je merk:

Met onze ervaring en expertise hebben we een recept ontwikkeld waarmee we jou helpen online en offline zichtbaar te zijn.
Of het nu gaat om een personal branding, een interieur, lifestyle of product shoot we zorgen dat je verrast wordt door sprekende beeldende verhalen.
Vanaf 570 euro excl. BTW

Meer verkopen met goede product foto’s. Sfeerfoto's in je webshop geven direct toegevoegde waarde. Een stijlvolle foto waar het product uit springt geeft een beeld van herkenning voor de klant. Met een goede sfeerfoto wordt een beleving gecreëerd, waardoor de klant direct een goed gevoel krijgt.
Vanaf 570 euro excl. BTW

De basis voor je bedrijf leg je met de personal branding shoot. We starten onze samenwerking met een Kick-off meeting, waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. We kiezen een passende locatie en op basis daarvan maken we een moodboard dat we als uitgangspunt gebruiken voor de fotoshoot.
Vanaf 495 euro excl. BTW

Het concept is een soort kompas. Het geeft richting aan onze fotoshoot. Wat is het doel van de fotoshoot? Welke locatie is geschikt? Welke producten gaan we fotograferen? Welke props hebben we hiervoor nodig? Hoe richten we de ruimte in? Hoe communiceer je d.m.v. foto’s je met je doelgroep? Stuk voor stuk vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden met behulp van je concept.
Vanaf 595 euro excl. BTW

Als aanvulling op het concept is het ook mogelijk om een stylist bij te boeken. De fotostylist bepaalt de sfeer op locatie. Op de locatie is de fotostylist verantwoordelijk voor het stylen van de set. Ik bepaal samen met een professioneel stylist en jou als opdrachtgever voorafgaand aan de shoot de sfeer van onze fotoshoot.
Vanaf 895 euro excl. BTW

Nu je een professionele beeldbank hebt wil je de foto’s graag strategisch inzetten op social media. Ik voorzie je van een persoonlijk strategisch plan en een aantal praktische tips & tricks zodat je direct aan de slag kan.
250 euro excl. BTW

Of het nou gaat om een merkpositionering, productintroductie of campagne. Afhankelijk van het doel, gaan we op zoek naar de juiste beleving in fotografie die past binnen de merkwaarden van jouw merk en zorgen we voor effectieve content die bijdraagt aan jouw marketingdoelstellingen.
Vanaf 895 euro excl. BTW

Maureen denkt vanaf het startpunt van het probleem mee in verschillende oplossingen. Ze heeft veel kennis van zowel styling als fotografie; precies de combinatie waar wij naar op zoek waren! In de workshop is Maureen ervaren vanuit haar vak maar weet ze ook een groep te inspireren en geboeid te houden. Zelfs binnen een 'groep-workshop' ziet ze kansen in de individu en geeft ze persoonlijke tips om de beelden te verbeteren. Met simpele maar zeer praktische tools maken wij stappen die zeer waardevol zijn in het creëren van onze eigen content.

- Rikke Maas van Eijerkamp

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Let’s have coffee. We gaan samen brainstormen over de nieuwe weg die je wil inslaan.