WAARMEE KAN IK JOU HELPEN?
Met onze ervaring en expertise hebben we een recept ontwikkeld waarmee we jou helpen online en offline zichtbaar te zijn.
Of het nu gaat om een personal branding, een interieur, lifestyle of product shoot we zorgen dat je verrast wordt door sprekende beeldende verhalen.
Vanaf 570 euro excl. BTW
Meer verkopen met goede product foto’s. Sfeerfoto's in je webshop geven direct toegevoegde waarde. Een stijlvolle foto waar het product uit springt geeft een beeld van herkenning voor de klant. Met een goede sfeerfoto wordt een beleving gecreëerd, waardoor de klant direct een goed gevoel krijgt.
Vanaf 570 euro excl. BTW
De basis voor je bedrijf leg je met de personal branding shoot. We starten onze samenwerking met een Kick-off meeting, waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. We kiezen een passende locatie en op basis daarvan maken we een moodboard dat we als uitgangspunt gebruiken voor de fotoshoot.
Vanaf 495 euro excl. BTW
Het concept is een soort kompas. Het geeft richting aan onze fotoshoot. Wat is het doel van de fotoshoot? Welke locatie is geschikt? Welke producten gaan we fotograferen? Welke props hebben we hiervoor nodig? Hoe richten we de ruimte in? Hoe communiceer je d.m.v. foto’s je met je doelgroep? Stuk voor stuk vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden met behulp van je concept.
Vanaf 595 euro excl. BTW
Als aanvulling op het concept is het ook mogelijk om een stylist bij te boeken. De fotostylist bepaalt de sfeer op locatie. Op de locatie is de fotostylist verantwoordelijk voor het stylen van de set. Ik bepaal samen met een professioneel stylist en jou als opdrachtgever voorafgaand aan de shoot de sfeer van onze fotoshoot.
Vanaf 895 euro excl. BTW
Nu je een professionele beeldbank hebt wil je de foto’s graag strategisch inzetten op social media. Ik voorzie je van een persoonlijk strategisch plan en een aantal praktische tips & tricks zodat je direct aan de slag kan.
250 euro excl. BTW
Of het nou gaat om een merkpositionering, productintroductie of campagne. Afhankelijk van het doel, gaan we op zoek naar de juiste beleving in fotografie die past binnen de merkwaarden van jouw merk en zorgen we voor effectieve content die bijdraagt aan jouw marketingdoelstellingen.
Vanaf 895 euro excl. BTW

"Ik zet nieuwe ideeën om in creatieve concepten, fotografeer en geef adviezen. Ik ben er voor de ondernemers met een creatieve slag die online zichtbaar willen zijn door middel van een goed concept en stijlvolle fotografie. Met mijn expertise op het gebied van beeld, sfeer, styling en uitstraling zorg ik voor een betoverend verhaal. Perfect passend bij jouw persoonlijkheid of business. Ik werk daarnaast graag samen met andere creatieve ondernemers, om zo alle ideeën bij elkaar te brengen."

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.