Mijn passie voor interieur en wonen en daarbij voornamelijk een voorliefde voor alle basic tinten deel ik graag met al mijn klanten. Ik ben een creatieveling: fotografie, interieur en styling maar ook persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij heel belangrijk. Ik ben een echte levensgenieter. Wat kan ik voor jou als fotograaf in wonen doen? Ik vertel je hieronder graag eerst wat meer over mijzelf…

Mijn achtergrond

Ik ben werkzaam geweest als fotograaf voor een groot bedrijf Zien24 dat woningvisualisaties verzorgt voor makelaars, daarnaast heb ik schoonouders met de mooiste woonwinkel Anne-Marie Wonen, waar ik maar liefst 4 jaar heb gewerkt, en waar ik ook nog steeds een klein onderdeel van ben. Het afgelopen jaar heb ik naast mijn werk als fotograaf en stylist ook geholpen bij het opzetten van een geheel nieuw interieur en design merk: By SIDDE. Ik heb mij volledig gefocust op de Look & Feel van dit merk en ben hier op de dag van vandaag nog steeds verantwoordelijk voor. Zo’n vier jaar geleden heb ik ervoor gekozen om naast mijn parttime baan voor mij zelf te beginnen. Een goede stap, blijkt! Tegenwoordig heb ik wekelijks nieuwe klanten en mag ik fotograferen voor een aantal grote bekende merken. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn werk.

Mijn why voor IAMAUREEN

Het verhaal van een merk op een pure, simpele en persoonlijke manier overbrengen aan een doelgroep. Laten zien waar een merk of winkel voor staat. Wie het merk is en waarom klanten met dit merk zouden willen samenwerken of waarom de doelgroep hier zou willen kopen. Ik help bij het in beeld brengen van het merk de winkel en de persoonlijkheid, online. Samen. Puur. Simpel. Persoonlijk. Wat onderscheid jou van anderen? Ik denk graag mee en word enthousiast als ik merk dat anderen ook gemotiveerd en ambitieus zijn. Samen sta je sterk en bereik je meer. Benieuwd naar mijn werk? Mijn portfolio pagina bekijk je hier.

Mijn how voor IAMAUREEN

Hoe vaak scrol je op social media en stop je bij een bepaalde post die wat met je doet? Een post die je laat nadenken, lachen of waar je een traantje bij weg moet pinken. Deze trigger is voor mij als creator het ultieme doel: de ontvanger laten stilstaan bij de boodschap van een bericht. Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. De meeste mensen zijn visueel ingesteld en we weten allemaal: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Als je beeld gebruikt, blijft een tekst beter hangen en is de boodschap beter te begrijpen. Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. Je vertelt m jouw verhaal, we maken het concept en ik creëer de beelden. Zo komt je verhaal authentiek en overtuigend tot leven. In enkele seconden, in enkele beelden maar altijd vol emotie en zeggingskracht.

Wat is jouw verhaal?

Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan? Neem dan gerust contact met mij op. We kunnen gewoon eens kletsen. 🙂

Liefs,

Maureen