WOONHUIS VOOR FOTOGRAFIE, (FOTO) STYLING EN CREATIEVE CONCEPTEN

Home Stories

Heb je er altijd al van gedroomd om jouw producten te laten fotograferen in een mooi interieur? Dan is de tweede editie van Home Stories op donderdag 22 september echt wat voor jou.

Ons nieuwe lichte huis is klaar en beschikt over een mooie lichte woonkamer-, keuken-, eetkamer-, slaap- en badkamer.

Tijdens deze dag neem ik jouw producten mee door mijn huis om daar unieke content van te maken die aansluit bij jouw merkverhaal.

Verdient jouw product een mooie serie foto's?

Een week voor de fotoshoot zorg je dat de items bij mij geleverd worden, inclusief een retourlabel.

Ik verzorg deze dag samen met Sophie zowel de styling als de fotografie. Jij hoeft tijdens de shoot dus niet aanwezig te zijn. Mocht je specifieke wensen hebben dan kan je deze aan mij doorgeven.

Je ontvangt hiervoor een verhaal van 8 verticale foto's in high res en low res. De tweede editie van Home Stories staat gepland op donderdag 22 september. De kosten zijn 295 euro exclusief BTW.

Dus wil je dit en verdient jouw product een mooie serie foto's? Laat dan hieronder een berichtje achter of mail naar info@iamaureen.com.

Aanmelden voor Home Stories

Alle belangrijke informatie op een rijtje

  • Editie 2: donderdag 22 september
  • 8 verticale foto's
  • 295,00 excl. BTW
  • Producten worden vooraf geleverd of verzonden naar mijn adres, inclusief retour label
  • De foto's ontvang je na afloop binnen 5 werkdagen
Aanmelden voor Home Stories
Inspiratie

"Met haar oog voor detail ziet Maureen de schoonheid in de dingen waar anderen overheen zouden kijken. Ze werkt met haar licht door de lens van de camera en heeft daarmee echt bijgedragen aan het versterken van ons beeldmerk. Maureen is lief en een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken."

– CEO Lief Leven, Nanne van der Leer