WOONHUIS VOOR FOTOGRAFIE, (FOTO) STYLING EN CREATIEVE CONCEPTEN

Home Stories | De fotoshoot

Welkom bij de derde editie van Home Stories de Fotoshoot, waar jouw droom om jouw producten te laten fotograferen in een stijlvol interieur werkelijkheid kan worden. Op woensdag 2 augustus vindt de fotoshoot, en jouw merk kan erbij zijn.

Ons lichte huis beschikt over een sfeervolle woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Elk van deze ruimtes is zorgvuldig ontworpen om een sfeer van elegantie en comfort te creëren, perfect voor het vastleggen van de unieke kenmerken van jouw producten.

Tijdens deze bijzondere dag neem ik jouw producten mee op een reis door mijn huis, waar ik met Fleur unieke content zal creëren die naadloos aansluit bij jouw merkverhaal.

Dit is een unieke kans om voor een aantrekkelijke prijs jouw merk te laten schitteren en jouw producten te laten stralen in een authentieke, huiselijke omgeving.

Reserveer nu jouw plek voor Home Stories op woensdag 2 augustus en laat ons jouw producten in een nieuw licht presenteren. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk verhaal te creëren.

Zo werkt Home Stories

Een week voorafgaand aan de fotoshoot verzamel ik graag de items die nodig zijn voor de shoot. Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de items bij mij worden geleverd, samen met een retourlabel.

Samen met Fleur zal ik deze dag zorgen voor zowel de styling als de fotografie. Je hoeft tijdens de shoot niet aanwezig te zijn, omdat wij ervoor zorgen dat alles perfect in beeld wordt gebracht. Natuurlijk sta ik open voor specifieke wensen die je hebt, dus voel je vrij om deze aan mij door te geven. Jouw tevredenheid staat voorop.

Na de shoot ontvang je een prachtig verhaal bestaande uit +/- 12 verticale foto's, zowel in high res als low res. Deze foto's zullen de schoonheid van jouw product(en) benadrukken.

De tweede editie van Home Stories staat gepland op woensdag 2 augustus. Als je deel wilt uitmaken van dit inspirerende magazine en jouw product verdient een mooie serie foto's, aarzel dan niet om hieronder een berichtje achter te laten of te mailen naar info@iamaureen.com.

Investeer vandaag in de visuele presentatie van jouw product en zie hoe het tot leven komt in een prachtige fotoreportage.

Aanmelden voor Home Stories

Alle belangrijke informatie op een rijtje

  • Editie 3: woensdag 2 augustus
  • +/- 12 verticale foto's in high- en low res
  • Producten worden vooraf geleverd of verzonden naar mijn adres, inclusief retour label
  • De foto's ontvang je na afloop binnen 8 werkdagen.
  • De Home Stories Fotoshoot is een aantrekkelijk geprijsde optie voor merken die op zoek zijn naar professionele fotografie voor hun producten. Het unieke aspect van deze shoot is dat de kosten voor de locatie worden gedeeld met andere deelnemende merken. Dit zorgt voor een kosteneffectieve oplossing, waarbij de individuele kosten voor elke deelnemer lager liggen dan bij het huren van een locatie voor een exclusieve fotoshoot.

EUR 485 excl. BTW

(betaling van de factuur bevestigd deelname)

Aanmelden voor Home Stories
Inspiratie

"Met haar oog voor detail ziet Maureen de schoonheid in de dingen waar anderen overheen zouden kijken. Ze werkt met haar licht door de lens van de camera en heeft daarmee echt bijgedragen aan het versterken van ons beeldmerk. Maureen is lief en een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken."

– CEO Lief Leven, Nanne van der Leer