Zeker in deze tijd, nu het fotograferen steeds toegankelijker is geworden voor iedereen, is het extra belangrijk om eruit te springen door uniek te zijn, maar hoe doe je dat? Een van de meest belangrijke dingen als fotograaf, is namelijk het hebben van een eigen stijl. Wat wil ik graag uitstralen en hoe omschrijf je nou mijn stijl? 

Hoe creëer je als fotograaf een eigen stijl en hoe heb ik deze ontwikkelt?

Een foto die alleen ik kan maken, een foto die herkenbaar is uit tientallen. Ik wil iets kunnen wat andere fotografen niet kunnen. Een eigen stijl creëer je niet in een dag. Je ontwikkeld het naar mate. Een eigen stijl wordt bepaald door licht, kleur, maar ook door compositie, het nabewerken of de onderwerpen waar je op focust. Ik focus mij bijvoorbeeld op Interieur & Lifestyle. Je herkent mijn foto’s aan de lichte basis, de basic kleuren en de Oosterse Scandinavische sfeer. Deze stijl zet ik neer middels de manier van stylen, fotograferen en nog veel belangrijker de nabewerking. Ben je (beginnend) fotograaf en wil je meer informatie en tips? Volg mij dan op Instagram voor tips en trics.

Mijn kernwaarden

Het verhaal van een merk op een pure, eenvoudige en persoonlijke manier overbrengen aan een doelgroep. Laten zien waar een merk of winkel voor staat. Wie het merk is en waarom klanten met dit merk zouden willen samenwerken of waarom de doelgroep hier zou willen kopen. Ik help bij het in beeld brengen van het merk de winkel en de persoonlijkheid, online. Samen. Puur. Simpel. Persoonlijk. Wat onderscheid jou van anderen? Ik denk graag mee en word enthousiast als ik merk dat anderen ook gemotiveerd en ambitieus zijn. Samen sta je sterk en bereik je meer. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Klik dan hier.

Altijd passend bij de opdrachtgever

Natuurlijk gaan we altijd van start vanuit ‘het verhaal’ van de klant. Hierdoor hebben we helder staan wat we willen vertellen met de beelden en hoe we dit neer gaan zetten. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, niet qua producten en niet qua ruimte, dit maakt dat de sfeer voor ieder bedrijf altijd verschilt. Ik voorkom hierdoor dat mijn foto’s te eentonig worden in sfeer en stijl. Toch zou je ze door de styling en bewerking kunnen herkennen uit andere foto’s. Benieuwd naar de foto’s die ik afgelopen tijd heb gemaakt voor klanten? Bekijk dan mijn projecten.

Hopelijk kan ik voor jou ook wat betekenen in de toekomst.

Liefs,

Maureen