Afgelopen maand kwam ik in contact met Rhodé van Noa May. Een enthousiaste jongen onderneemster die sinds een tijd een mooie webshop runt met verschillende leuke en bijzondere woonitems.

“Een eigen stijl wordt bepaald door licht, kleur, maar ook door compositie, het nabewerken of de onderwerpen waar je op focust.”

NOA MAY en IAMAUREEN

Rhodé vroeg mij om haar nieuwe loods in Barendrecht in sfeer te fotograferen. Hip Scandinavisch, traditioneel Marokkaans, ambachtelijk Afrikaans, Aziatische eenvoud. NOA MAY staat voor sfeervol wonen maar daarnaast hebben zij ook een mooie collectie Fair-Trade producten, trendy mode accessoires en smaakmakers voor fijnproevers. Ik stelde daarnaast voor om nog wat extra styling foto’s te maken, die aansluiten bij de stijl en gebruikt kunnen worden voor de website en social media. Binnenkort opent Rhode haar loods officieel voor klanten. Je kan dan op verschillende dagen in de week haar bezoeken en genieten van al het moois! Zeker de moeite waard…

Combineren van materialen

De loods ziet er zo waanzinnig uit. Je komt aanrijden en kijkt helemaal door de loods heen. Rhode heeft het ruimtelijk en overzichtelijk ingedeeld, waardoor je goed kan zien waar je welke stijl kan vinden. Ik houd erg van verschillende oude en unieke accessoires dus mijn handen begonnen hier direct te kriebelen.

Look & Feel

Hoe zorg ik ervoor dat ik de woorden waar NOA MAY voor staat, traditioneel, ambachtelijk en eenvoud kan vastleggen in beeld? Mijn nadruk heeft gelegen op het vastleggen van verschillende unieke items met een verhaal.

Tot zover mijn opdracht voor NOA MAY!

Liefs,

Maureen