Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct de gratis inspiratiegids.

Hi, I am Maureen

Minimalistische fotografie is mijn passie. Eigenlijk is mijn hele levensstijl verandert dóór mijn fotografie. Dat zal jij ook gaan merken. Je ontwikkelt een bepaalde kijk op alles. Less is more is mijn motto geworden in letterlijk alles. Waar velen denken dat het perfecte plaatje meer elementen nodig heeft ben ik ervan overtuigd dat in minder vaak het antwoord ligt.

IAMAUREEN is mijn fotografie bedrijf waar ik mijn creatieve kijk en fotografie vaardigheden aanbiedt aan ondernemers in de vorm van fotoshoots. Mijn projecten bestaan uit portret, interieur en product fotografie. Hier ligt mijn passie. Doordat ik goed weet wat ik wél wil en selectief ben in mijn fotografie en klanten ben ik altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Je bent immers nooit uitgeleerd.

Deze inspiratiegids heb ik ontwikkeld omdat ik vaak te horen krijg dat mensen mijn (fotografie)stijl zo mooi vinden. Ik krijg regelmatig de vraag hoe je een lichte stijl kan creëren of hoe je zorgt dat foto's die je deelt bij elkaar passen. Ik dacht: hier wil ik wat mee doen en vandaar deze inspiratiegids waarin ik je help om dit te ontdekken en vorm te geven!