High Res Brand Fotografie

Ik focus mij op het tot stand komen van de beste foto. Zonder merk-waardige foto's is de volledige merkbeleving- en creatieve marketing naar mijn mening nauwelijks meer mogelijk. Jouw marketingstrategie kan nog zo sterk geschreven en bepaald zijn, maar impact lever je door sprekende foto's. *Benieuwd naar de tarieven? Scroll dan door naar beneden.

Hoe vaak scroll jij op social media en stop je bij een bepaalde post die wat met je doet? Een post die je laat nadenken, lachen of waar je een traantje bij weg moet pinken. Deze trigger is voor mij als visual creator het ultieme doel: de ontvanger laten stilstaan bij de boodschap van een bericht. Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. Als je beeld gebruikt, blijft een tekst beter hangen en is de boodschap beter te begrijpen.

Wat ik voor jou kan betekenen? Als Visual Storyteller kan ik jouw persoonlijke verhaal verhalend verbeelden. Je vertelt mij jouw verhaal, we maken het concept en ik creëer de beelden. Zo komt je verhaal authentiek en overtuigend tot leven. In enkele seconden, in enkele beelden maar altijd vol emotie en zeggingskracht.

High Res Brand Fotografie

Voorafgaand plan ik graag een afspraak: telefonisch, via Skype, of op locatie, zodat we alles helder op papier kunnen formuleren en visualiseren. Belangrijke vragen die in dit gesprek naar voren komen zijn: Wat wil ik vertellen met mijn beelden? Welke producten komen er op de foto? En wil je dat de beelden gestyled worden?

Fotografie Small

- 1 uur durende reportage- Volledige nabewerking- Aangeleverd via WeTransfer

Vanaf € 175,00

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Fotografie Medium

- 4 uur durende reportage (één dagdeel)- Volledige nabewerking- Aangeleverd via WeTransfer

Vanaf € 495,00

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Fotografie Large

- 8 uur durende reportage (twee dagdelen)- Volledige nabewerking- Aangeleverd via WeTransfer

Vanaf € 895,00

excl. btw en eventuele reis- en verblijfskosten

Voordelen? Gevarieerde foto's, van locatiefoto's tot close-ups, waar jouw merkverhaal goed naar voren wordt gebracht. Je krijgt een mooi overzicht van de totale collectie. Met bestaand licht of eventueel studiolampen, waar je product het mooist in naar voren komt.

Mijn passie is om samen met jou, jouw merk of bedrijf nog mooier te maken. Laten we beginnen!

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.