Door de le(n)s van Maureen

In 5 weken leren kijken door de lens van Maureen voor interieur-, product- en portretfotografie. 
Voor de creatieveling die professionele interieur-, portret-, of productfoto's wil maken
Je weet dat je meer met fotografie wilt gaan doen. Je interesse ligt in interieur-, product en/of
portretfotografie. Maar waar begin je? Zoveel knopjes, zoveel opties, zoveel apparatuur. Wat heb je écht nodig en wat kan je beter achterwege laten? Zodra je de techniek onder de knie hebt begint het pas echt, we gaan zorgen dat de foto's die jij maakt eruit springen. Ze representeren jouw unieke persoonlijkheid. We gaan aan de slag met styling, compositie, lichtinval en zoveel meer. 

Dat heb ik voor je samengevat in mijn online cursus door de le(n)s van Maureen voor beginnende fotografen, Instagrammers en content- marketeers.
Productfotografie
Interieurfotografie
Portretfotografie

Je wilt serieus genomen worden

Ik weet als geen ander hoe je als fotograaf met een goede foto het verschil kan maken, zowel offline als online. Dat is voor ieder merk zo. In iedere branche. Of je nu meer volgers wilt, meer bereik of graag meer klanten ambieert. Foto's maken het verhaal!

Ik begrijp ook dat een professionele fotograaf duur is en een hogere drempel heeft.

Dus pak je toch even snel je smartphone om een foto te schieten. Maar eigenlijk zit dat je toch dwars, want je straalt niet uit wat je echt wil uitstralen. De boodschap komt nog niet volledig over. 

Je wil graag kwalitatief goede foto's zonder te veel poespas en dure fotoshoots. Dan is dit het programma voor jou.

wat nu...

Als iedere
foto die
je maakt 
een 'wow' gehalte
heeft

Creatief en professioneel fotograferen betekent ook buiten de gebaande paden treden. Het creëeren van iets nieuws. Iets wat meestal verrassend en vaak nuttig is. In mijn fotografie en styling lessen neem ik je mee om jezelf en de ontvanger te verrassen. Jouw verhaal visueel vertellen. Jij bent uniek, dus je foto ook.

Concreet betekent dit dat ik je leer hoe je licht voor je kan laten werken, compositie (wat zet je waar neer voor een rustig maar toch veel zeggende foto) en styling. Je kan alle attributen wel goed neerleggen maar als de attributen niet kloppen breekt het je foto. Deze 3 elementen gaan hand-in-hand en bepalen bij iedere foto het succes.

Wat jij mag verwachten

  • Camera instellingen, geen gebruik meer van de automatische instellingen, jij krijgt de regie en ontdekt wat je camera allemaal kan
  • Fotografie technieken: zoals het creëeren van diepte
  • Toolkit: wat heb je nodig voor professionele fotografie? (weinig ;))
  • Nabewerking: je foto's leren nabewerken in je eigen stijl
  • Je stijl ontdekken: wat maken jouw foto's jou?
  • ​Video's vol voorbeelden om direct zelf te proberen
  • ​Styling en compositie wat heb je nodig voor een goede compositie en hoe kan je licht voor je laten werken?
  • Handleiding een compacte printbare handleiding waar alle instelingen instaan, zo kan je deze altijd eenvoudig opzoeken

Doe mee met de online fotografie cursus

Vanaf 31 mei beschikbaar om je aan te melden


Jij volgt de cursus nu voor
€179
Ik blijf lesmateriaal toevoegen aan de cursus en nieuwe tools en tricks die ik ontdek. Daarom wordt de cursus naarmate het vordert duurder.

HI, I AM MAUREEN

Minimalistische fotografie is mijn passie. Eigenlijk is mijn hele levensstijl verandert dóór mijn fotografie. Dat zal jij ook gaan merken. Je ontwikkelt een bepaalde kijk op alles. Less is more is mijn motto geworden in letterlijk alles. Waar velen denken dat het perfecte plaatje meer elementen nodig heeft ben ik ervan overtuigd dat in minder  vaak het antwoord ligt.

IAMAUREEN is mijn fotografie bedrijf waar ik mijn creatieve kijk en fotografie vaardigheden aanbiedt aan ondernemers in de vorm van fotoshoots. Mijn projecten bestaan uit portret, interieur en product fotografie. Hier ligt mijn passie. Doordat ik goed weet wat ik wél wil en selectief ben in mijn fotografie en klanten ben ik altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Je bent immers nooit uitgeleerd =).

Dit programma heb ik ontwikkeld omdat ik vaak de vraag krijg "wat voor apparatuur gebruik je, Maureen?"  Daar gaan mijn handen dan van jeuken, want het is zoveel meer dan dat. Je kan met basis apparatuur (zoals je mobiel) al de mooiste foto's maken. Het zit 'm in de techniek, het kennen van je apparatuur, je eigenheid toevoegen en je nabewerking. Dat vind je terug in dit unieke programma.

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat het programma live?
Het programma gaat live op 31 mei, vervolgens kan je op ieder moment instappen. 
Is het programma volledig online?
Ja! Je hoeft nergens naar toe te reizen of op tijden en dagen aanwezig te zijn dat het je eigenlijk niet goed uitkomt. Je volgt het programma online vanaf de plek waar jij dat wil. Of dit nu op vakantie is of vanuit je woonkamer. Het is goed bereikbaar op alle platformen (desktop, mobiel. tablet).
Dien ik 5 weken vrij te houden voor het programma?
Nee hoor, je kan het online programma op eigen tempo beginnen en ook starten wanneer jij wenst. Je houdt een halfjaar toegang.
Zijn er ook live sessies?
Alle video's en modules zijn vooraf opgenomen dus er zijn geen live 'meeting' momenten online. Je volgt het programma dus echt zelf, dat vergt enige discipline maar we helpen je hierbij door je reminders en updates te sturen. Ik ben pas blij als jij de kennis echt kan toepassen.
Copyright 2022 - IAMAUREEN
Powered By ClickFunnels.com