STUDIO VOOR Creatieve Fotografie en Conceptdesign

Dé creatieve interieur-, product en/of portret fotoshoot

Bij IAMAUREEN kun je terecht voor creatieve fotografie en conceptdesign. Ik zorg met mijn creatieve- maar ook strategische blik ervoor dat we jouw klanten gaan verrassen met stijlvolle foto's. Ik laat je in onze samenwerking meedenken en neem je mee in het proces want ik geloof dat je het beste resultaat behaalt door fijn samen te werken.

Het is mogelijk om te kiezen uit een losse interieur-, product- of portretfotoshoot of krijg uitgebreide begeleiding tijdens The Visual Brand Fundament traject of deel jouw fotoshoot in Home Stories. Ik maak op basis van ons kennismakingsgesprek altijd nog een persoonlijk voorstel.

Met het allermooiste daglicht zet ik graag een stijl vol frisheid voor je neer: pure minimalistische fotografie die voor iedereen toegankelijk is maar jou wel echt onderscheid ten opzichte van andere merken.

Creatieve fotografie en/of conceptdesign iets voor jou?

Als creative werk ik met verschillende klanten, groot, klein, commercieel, gevestigd en beginnend om hun verhalen te vertalen naar authentieke foto’s. Dus ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan gerust een berichtje achter. We kunnen altijd vrijblijvend je wensen bespreken en ik laat je vervolgens in een voorstel weten wat mijn advies is aan jou.

Voor welk type fotoshoots kun je mij benaderen?
+ Interieurfotografie. Bijvoorbeeld een binnenkijker voor jou als interieurontwerper
+ Productfotografie. Bijvoorbeeld in een gestylde setting waar jouw product de hoofdrol speelt
+ Portretfotografie, bijvoorbeeld 'het gezicht achter' dus wie ben je en hoe brengen we jouw verhaal persoonlijk over naar je klant.

Contact opnemen

Interieurfotografie

Voor als je op zoek bent naar een manier om een interieur te laten vastleggen op professionele wijze. Maureen zal jouw interieur op een stijlvolle en artistieke manier in beeld brengen, waarbij de sfeer en details van de ruimte goed tot hun recht komen. Het resultaat is een set prachtige foto's die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website, marketingdoeleinden of publicaties.

Tijdens een online Kick-off meeting voorafgaand aan de shoot bespreken we je wensen en ideeën.

 • +/- 25 foto’s (in overleg)
 • Incl. nabewerking;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High Res & Low Res

Vanaf €395

Excl. btw en reiskosten

Boeken

Productfotografie

Zoek je een unieke manier om jouw merk en producten te laten stralen? Bij productfotografie komen creativiteit en professionaliteit samen. Samen creëren we een sfeer die aansluit bij jouw merk en doelgroep. We gaan aan de slag met de juiste apparatuur en hebben een scherp oog voor stijl, wat resulteert in een stijlvolle beeldbank die de ziel van jouw producten vangen.

Dit pakket omvat een uitgebreide fotoshoot, vakkundige nabewerking en volledige vrijheid om de foto's te gebruiken op jouw website, sociale media en in jouw marketingmaterialen.

Exclusief concept design

 • Vanaf 30 foto’s (in overleg)
 • Incl. nabewerking;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High Res & Low Res.

Dagdeel vanaf €650
Dag vanaf €1190

Excl. btw en eventuele reiskosten

Boeken

Portretfotografie

Als ondernemer wil je graag laten zien wie er achter jouw merk zit. Portretfotografie is hiervoor de perfecte oplossing. Je krijgt professionele foto's van jezelf en eventuele collega's, die jouw merkverhaal ondersteunen en persoonlijkheid geven. De foto's kunnen gebruikt worden op je website, social media of in marketingmaterialen. Door het laten zien van authentieke portretten, creëer je een band met je klanten en bouw je vertrouwen op. Het pakket is volledig op maat gemaakt en er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen en behoeften.

 •  2 uur fotografie;
 • Moodboard
 • 30 foto’s
 •  Incl. nabewerking;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High res & Low Res.

Vanaf €570

Excl. btw en eventuele reiskosten

Boeken

Nieuwsgierig geworden? Plan kennismaking & brainstorm sessie.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan? Superleuk! Ik kom graag met je in contact zodat ik je kan leren kennen. We kunnen een (online) kennismaking inplannen. In deze kennismaking ontdekken of we of we bij elkaar passen, allebei enthousiast zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik op onderstaande link en plan een kennismaking op een beschikbare dag en tijd en laat alvast je wensen en ideeën voor de shoot weten. Leuk, we zien elkaar dan binnenkort!

Plan kennismaking & brainstorm sessie