STUDIO VOOR FOTOGRAFIE, (FOTO) STYLING EN CREATIEVE CONCEPTEN

Dé interieur-, product en/of portret fotoshoot met IAMAUREEN

Bij IAMAUREEN boek je jouw persoonlijke interieur-, product- of portret fotoshoot. Ik zorg met mijn creatieve- maar ook strategische blik ervoor dat we jouw klanten gaan verrassen met stijlvolle foto's. Ik laat je in onze samenwerking meedenken en neem je mee in het proces want ik geloof dat je het beste resultaat behaalt door fijn samen te werken.

Het is mogelijk om te kiezen uit één van de onderstaande pakketten, The Visual Brand Fundament of Home Stories. Ik maak op basis van ons kennismakingsgesprek altijd nog een persoonlijk voorstel.

Met het allermooiste daglicht zet ik graag een stijl vol frisheid voor je neer: pure minimalistische fotografie die voor iedereen toegankelijk is maar jou wel echt onderscheid ten opzichte van andere merken.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als creative werk ik met verschillende klanten, groot, klein, commercieel, gevestigd en beginnend om hun verhalen te vertalen naar authentieke foto’s. Dus ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan gerust een berichtje achter. We kunnen altijd vrijblijvend je wensen bespreken en ik laat je vervolgens in een voorstel weten wat mijn advies is aan jou.

Voor welk type fotoshoots kun je mij benaderen?
+ Interieurfotografie. Bijvoorbeeld een binnenkijker voor jou als interieurontwerper
+ Productfotografie. Bijvoorbeeld in een gestylde setting waar jouw product de hoofdrol speelt
+ Portretfotografie, bijvoorbeeld 'het gezicht achter' dus wie ben je en hoe brengen we jouw verhaal persoonlijk over naar je klant.

Contact opnemen

Interieurfotografie

Als je op zoek bent naar een manier om een interieur te laten vastleggen op professionele wijze, dan is het pakket interieurfotografie wellicht iets voor jou. Maureen zal jouw interieur op een stijlvolle en artistieke manier in beeld brengen, waarbij de sfeer en details van de ruimte goed tot hun recht komen. Het resultaat is een set prachtige foto's die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website, marketingdoeleinden of publicaties.

Tijdens een online Kick-off meeting voorafgaand aan de shoot bespreken we je wensen en ideeën.

 • +/- 25 foto’s (in overleg)
 • Complete beeldbank;
 • Incl. volledige nabewerking;
 • 1 online Kick-off meeting;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High Res & Low Res

Vanaf €395

Excl. btw en reiskosten

Boeken

Productfotografie in sfeer

Als je op zoek bent naar een manier om jouw producten op een stijlvolle en aantrekkelijke manier te presenteren, dan is ons pakket voor productfotografie in sfeer iets voor jou. Met dit pakket creëren we samen een specifieke sfeer die past bij jouw producten en doelgroep. We werken met professionele apparatuur en hebben ervaring in stylnig om de beste resultaten te leveren. Ons pakket omvat een uitgebreide fotoshoot, nabewerking van de foto's en de mogelijkheid om deze te gebruiken voor jouw website, sociale media en andere marketingmaterialen.

Tijdens een online Kick-off meeting voorafgaand aan de shoot bespreken we je wensen en ideeën.

Exclusief concept design

 • Vanaf 30 foto’s (in overleg)
 • Incl. volledige nabewerking;
 • 1 online Kick-off meeting;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High Res & Low Res.

Dagdeel €595
Complete dag €1190

Excl. btw en eventuele reiskosten

Boeken

Portret Fotoshoot

Als ondernemer wil je graag laten zien wie er achter jouw merk zit. Een pakket portretfotografie is hiervoor de perfecte oplossing. Met dit pakket krijg je professionele foto's van jezelf en eventuele medewerkers, die jouw merkverhaal ondersteunen en persoonlijkheid geven. De foto's kunnen gebruikt worden op je website, social media of in marketingmaterialen. Door het tonen van authentieke portretten, creëer je een band met je klanten en bouw je vertrouwen op. Het pakket is volledig op maat gemaakt en er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Investeer in jouw merk en laat zien wie erachter zit met een pakket portretfotografie.

 •  2 uur durende foto reportage;
 • Moodboard
 • 30 foto’s
 •  Incl. volledige nabewerking;
 • Aangeleverd via WeTransfer;
 • High res & Low Res.

Vanaf €570

Excl. btw en eventuele reiskosten

Boeken

Ik wil graag een kennismaking plannen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan? Superleuk! Ik kom graag met je in contact zodat ik je kan leren kennen. We kunnen een (online) kennismaking inplannen. In deze kennismaking ontdekken of we of we bij elkaar passen, allebei enthousiast zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik op onderstaande link en plan een kennismaking op een beschikbare dag en tijd en laat alvast je wensen en ideeën voor de shoot weten. Leuk, we zien elkaar dan binnenkort!

Kennismaking plannen