Vandaag neem ik je mee op een virtuele tour door een prachtig interieur ontworpen door Anne-Marie Wonen, vastgelegd door de IAMAUREEN. Dit adembenemende huis combineert minimalistische elegantie met functionele schoonheid, waarbij de zwarte keuken, grote eettafel en ruime, lichte woonkamer met op maat gemaakte vakkenkast de ware eye-catchers van het huis zijn.

Zwart-witte leefkeuken

Het hart van dit huis is ongetwijfeld de opvallende zwarte-witte keuken met aangrenzend de grote eettafel met heerlijke zitbank. Met strakke lijnen en hoogwaardige materialen straalt deze keuken een tijdloze charme uit. De kasten en apparaten zijn subtiel geïntegreerd in de donkere kleurstelling, waardoor een naadloos en samenhangend geheel ontstaat. Het contrast met het lichte aanrechtblad en de bijpassende kleur op de wand zorgt voor een visueel speelse touch. Deze keuken is een perfect voorbeeld van hoe een minimalistische benadering kan leiden tot een verfijnd en toch functioneel kookparadijs.

 

anne-marie wonen

Het hart van het huis

De eethoek in dit huis is een gezellige plek waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden en boeiende gesprekken. Een prachtige, grote eettafel fungeert als het middelpunt van de ruimte. Het minimalistische design van de tafel, gecombineerd met comfortabele stoelen en een grote eetbank, creëert een uitnodigende sfeer. Met voldoende ruimte voor gasten en een prachtig uitzicht op de tuin, is deze eethoek perfect geschikt voor zowel intieme diners als feestelijke bijeenkomsten.

 

anne-marie wonen

De lichte woonkamer

De woonkamer van dit huis is een oase van rust en sereniteit. Overgoten met natuurlijk licht, dankzij grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de prachtige omgeving, is deze ruimte ideaal om te ontspannen en tot rust te komen. Een comfortabele bank en zorgvuldig gekozen meubels creëren een uitnodigende zithoek. De minimalistische inrichting zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en harmonie. Het is een perfecte plek om te genieten van een goed boek, een inspirerend gesprek of gewoon even te genieten van de stilte.

 

anne-marie wonen Op Maat Gemaakte Vakkenkast

Een bijzonder kenmerk van deze woonkamer is de op maat gemaakte vakkenkast, met ontwerp van Anne-Marie Wonen. Deze unieke en functionele toevoeging biedt voldoende opbergruimte en dient tegelijkertijd als een stijlvolle eyecatcher. Met zorgvuldig geplaatste vakken en planken kunnen persoonlijke spullen, boeken en decoratieve items op een georganiseerde manier worden.

 

anne-marie wonen

anne-marie wonen